blog

Kevadine Sibul

kohvik kolm sibulat

Kes pole ammu Kolmes Sibulas käinud, siis on aeg talveunised rähmas silmad puhtaks pühkida ning samm kevadesse astuda. Sai jälle kevadet otsimas käidud ja teele jäi Kolm Sibulat. Suured avarad aknad, seintel Kaupo Kikase pildinäitus, värvi ja elu nii palju nagu püherdaks tulbipeenras. Valgusküllane saal meeldib väga ja kõrged laed annavad sellele ruumile hea aura. Kolme Sibulat peetakse Kohvik Moon väiksemaks vennas, kuigi mulle tundub, et tänaseks on Sibul suureks ja iseseisvaks sirgunud ja pole vaja kellegi aupaistel peesitada. Täna Tallinna külastavad soome turistid on selle kohviku üheks oma meelispaigaks teinud. Sibula ruumid jaotuvad päris huvitavalt laudisseinaga taluhõngulisest klassikast modernse punase telliskivini. 

Kolme Sibula menüüd iseloomustab – natuke kõigest midagi. Läätsed, hartšoo, kolme sibula omatehtud nuudlid, kammkarbid, lambatalle osso buco ja tiramisu. Nii võib võtta lühidalt kokku selle, mida Kolme Sibula menüüst leida võib – fusion-confusion – nagu nad ise ütlevad. Valikut menüüs on ja igaüks leiab sealt midagi maitsvat.

Sibul pole enam üksi keset põldu vaid sinna juurde on lühikese ajaga sirgunud ka teisi huvitavaid kohti: Pööbel, Kuldmokk, Foody Allen, Frenchy, Lendav Taldrik, Kivi Paber Käärid… ja neid tuleb veel. Kogu see kant on uustulnukaid täis. Suvel saab juba paari sammuga ühelt terrassilt teisel istuda ja päikesevanne võtta. Kohvikute ja restoranide valik Tallinnas on väga kirjuks läinud. Sellist liigirikkust kiidame iseenesest, aga valiku kliendi jaoks teeb see jällegi raskemaks. Loodame, et saame teile siin abiks olla :)

Kiidame Sibula peret meeldiva teeninduse ja maitseelamuse eest!

Elamusi,
Teet