Millal toimub: 3 Feb 2016

Dmitri Roozi autoriõhtusöök Eesti kandidaat Bocuse d’Or 2017

Restoran Farm
Restoran Farm
Tallinn
(7) (7)
image cover

bocuse galaa2

Eesti Maitsete Saatkond esitleb

Dmitri Roozi autoriõhtusöök

Eesti kandidaat Bocuse d’Or 2017

Tippkokk Dmitri Rooz – Eesti esindaja Bocuse d’Or 2016 Kokkade olümpial Budapestis, serveerib eksklusiivselt oma Eesti eelvooru võidutööd. Viiekäigulise õhtusöögi peakangelaseks on Peipsi koha unikaalses serveeringus.

Bocuse d’Or on prestiižseim kokakunsti võistlus maailmas. Esimest korda kutsuti Eesti osalema sellel maailma enim jälgitud kokandusvõistlusel 2008. aastal.

Dmitri Rooz on brand-chef uues Eesti kaasaegse köögi restoranis FARM (Eesti Parimad Restoranid 2016). Dmitri Rooz esindab Eestit Bocuse d’Or võistlusel juba teist korda. Esimest korda esindas ta Eestit sel võistlusel aastal 2010.

Rooz on suure kogemusega tippkokk, olles ametis juba üle 25 aasta, Dmitril on palju kohalikke ja rahvusvahelisi võite ning tema professionaalse käe alt on välja kasvanud uued kulinaaria staarid.

Veel mõned Roozi võistlustest:

Bocuse d’Or Estonia (2015) võitja

Bocuse d’Or Europe (2010) Geneva

Bocuse d’Or Estonia (2010) võitja

Riga Open Culinary Cup (2009) Grand Prix

Baltic Culinary Star’s Cup, St. Petersburg, Grand Prix (2009)

Global Chef Challenge (2009) Dublin

Global Chef Challenge (2009) Eesti võitja

Bocuse d’Or Estonia (2008) finaal

Global Chef Challenge (2007) Eesti võitja
International Kremlin Culinary Cup, II, III (2006)
Baltic Culinary Star’s Cup, St. Petersburg, II (2006)
Baltic Culinary Star’s Cup, St. Petersburg Team manager, Estonia Grand Prix (2005)

Dmitri on oma oskusi lihvinud ka mitmes Michelini tärnidega restoranides:

Sergi Arola Gastro, Madrid (2014) – 2 Michelini tärni, Manuel Berganza

Bellevue Palace Bern, Šveits (2010) – 1 Michelini tärni, Eckart Witzigmann

Annecy, Prantsusmaa (2010) – 3 Michelini tärni, Marc Veyrat

Pierre Mathon Culinary coach (Prantsusmaa) (2010) – 1 Michelini tärn

Restaurant Noma, Taani (2007) – 2 Michelini tärni, Rene Redzep

Restaurant Chez Dominigues, Soome (2007) – 2 Michelini tärni, Hans Välimäki

Eesti Maitsete Saatkonna eesmärgiks on arendada ja edendada kohalikul ja rahvusvahelisel tasemel Eesti kaasaegset kööki ja selle kuvandit Eesti, tema piirkondade ja eestlaste etniliste alamrühmade eristatavate maitsete uurimise, väljatöötamise ja esindamise läbi.

MENÜÜ

Vürtsikilu jäätis krõbeda rukkileivaga

Riesling Kabinett „Baron K“, 2013, Baron Knyphausen, Rheingau, Saksamaa

Suitsutatud pardifilee pardimuna kreemiga

Brouilly „Prestige“, 2009, Georges Duboeuf, Beaujolais Cru, Prantsusmaa

Karusmarja-koriandri sorbee

Madalal temperatuuril küpsetatud koha ja kammkarbi ballotine kreemja vahuveini kastmega

Pouilly Fuisse, 2014, Maison louis Jadot, Burgundia, Prantsusmaa

Meekook pärnaõie jäätise ja ebaküdoonia salatiga

Furmint, 2012, Late Harvest, Disznokö,Tokaji, Ungari

* * * * *

Lisaks ootab Teid

Suupistete valik

Trendikad eestipärased kokteilid

Sofia Rubina, live bänd

Meelis Kubo ja Charlekas, illusiooni show

Andranik Ketšek, piano

18:00  uksed avatud

18:30  õhtusöögi algus

Õhtusöögi hind 120€

Lisainfo: info@restaurant.farm või telefonil 5173261

Üritus facebookis: https://www.facebook.com/events/908736095870956/

Restoran Farm facebookis: https://www.facebook.com/farmrestoran/

Restoran Farm instagramis: https://www.instagram.com/farmresto/

Koduleht: http://restaurant.farm

Top 5 Recommended