Millal toimub: 14 Apr 2015

Katharienthal kokad Marwin Lindeberg ja Andres Kõverik

Toiduakadeemia
Toiduakadeemia
Tallinn
image cover

14. aprillil kokkavad Teiega kohvik-restoran KATHARINENTHAL kokad Marwin Lindeberg ja Andres Kõverik

Menüüs:

  • lõhe tar-tar ingveriga, röstsai parmesaniga, pehme vutimuna, mädarõikavaht, mikroürt, maasika-piparmündisalat tšilliga,
  • porgandi-ingverisupp, koriandrivaht, seesamikana-ravioolid,
  • lambakarree, röstitud kobartomat, kartulikreem, minijuurviljad, chimichurri kaste,
  • kitsejuustusigar, murakamoos,
  • šokolaadisuflee, tšatni, sidruni-tüümianivaht

Kokkamist viivad läbi Toiduakadeemia külaliskokad Marwin Lindeberg ja Andres Kõverik
Hind ühele huvilisele: 49 eurot
Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Grupi suurus on kuni 30 inimest. Koolituse alguses jagatakse inimesed viide gruppi ja iga grupp valmistab ühe käigu menüüst. Nautida saab aga kõiki valmistatud käike. 

Köögis kulub tavapäraselt 1,5-2 h ning ülejäänud 2h toidunautimisele ning kogemuste vahetamisele.  

Igast käigu valmistamisest jagatakse infot, et ka teised grupid saaksid teadmisi, kuidas antud roog valmistati. Kõik osalejad saavad kõikide roogade retseptid kojuvõtmiseks.

Hinna sees on lisaks mitmekäigulisele õhtusöögile ka tervitusjook, tee, kohv ning lauavesi.

Koolitus toimub Toiduakadeemia avarates ja hästivarustatud ruumides, aadressil Lootsi 8, Tallinn.

Registreeri SIIN

Top 5 Recommended