Millal toimub: 22 Sep 2015

Kokkame koos kohvik Sesoon peakoka Maia Smõslovaga

Toiduakadeemia
Toiduakadeemia
Tallinn
image cover

Menüüs:
* Kammkarbi carpaccio serveeritud mandliõli-vaniljeseemne kastme ja kõrvitsa-apelisinisalatiga
* Matjes – heeringas leivapaneeringus, serveeritud peedi-, sibula- ja rõikakreemiga
* Bouillabaisse ehk klassikaline prantsuse kala-mereannisupp
* Kulebjaka uues võtmes
* Gorgonzola juustu-pekaanipähklikorv, pirni-kardemoni lonksuga
* Valge šokolaadikreem serveeritud peedi-passionikastme ja kaera-mandlistreisliga

Hind ühele huvilisele: 54 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00.

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Kokkamise alguses jagatakse inimesed viide gruppi ja iga grupp valmistab ühe käigu menüüst. Nautida saab aga kõiki valmistatud käike.
Köögis kulub tavapäraselt 1,5-2 h ning ülejäänud 2h toidunautimisele ning kogemuste vahetamisele.
Igast käigu valmistamisest jagatakse infot, et ka teised grupid saaksid teadmisi, kuidas antud roog valmistati.
Hinna sees on lisaks mitmekäigulisele õhtusöögile tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ning kõik retseptid.
Koolitus toimub Toiduakadeemia avarates ja hästivarustatud ruumides, aadressil Lootsi 8, Tallinn.

Pääsmed saadaval meie kodulehel e-poest www.toiduakadeemia.ee

Top 5 Recommended