Millal toimub: 28 Apr 2015

Kondiiter Kertu Lukas

Toiduakadeemia
Toiduakadeemia
Tallinn
image cover

28. aprillil kokkab Teiega kondiiter Kertu Lukas

Meisterdamisele lähevad:

  • laimivaht rabarberi ja värskete maasikatega
  •  vanilli-vaarika tart
  • väikesed šokolaadimakroonid
  • sidruniprofitroolid

Kokkamist viib läbi Toiduakadeemia külaliskondiiter Kertu Lukas
Hind ühele huvilisele: 39 eurot
Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Grupi suurus on kuni 24 inimest.   Koolituse alguses jagatakse inimesed nelja gruppi ja iga grupp saab sel korral valmis meisterdada kõik neli magustoitu.
Köögis kulub tavapäraselt 1,5-2 h ning ülejäänud 2h oma valmistatu nautimisele ning kogemuste vahetamisele.  Kõik osalejad saavad ja kõikide roogade retseptid kojuvõtmiseks.

Hinna sees tervitusjook, tee, kohv ning lauavesi.

Koolitus toimub Toiduakadeemia avarates ja hästivarustatud ruumides, aadressil Lootsi 8, Tallinn.

Registreeri SIIN

Top 5 Recommended