Millal toimub: 7 Jun 2015

Õlu ja suupisted

Toiduakadeemia
Toiduakadeemia
Tallinn
image cover

Kõik suurtootja õlled on ühe maitsega ?

7. juunil juhendab Toiduakadeemia külaliskokk Toomas Ojavere suupistete valmistamisel ja õllesommeljee Kristjan Markii räägib põhjalikumalt A Le Coq-i õllede iseloomust ja sobivusest erinevate maitsetega.

Õllekõrvane:

• Tomati – motsarellajuustu varras basiilikuõliga
• Viinisnitsli suupiste röstleival
• Kiluvõileib uputatud munaga
• Kalavorsti-soolakurgi suupiste näkileival
• Maksapasteedi-toorjuustu suupiste rukkileiva korvikeses
• Šokolaadifondant

Toiduga sobitamisele lähevad järgmised õlled:

• Alexander Weizen, nisuõlu
• Imperial Ale, hele ale
• Imperial Gold, hele lager
• Tõmmu Hiid, tume lager
• Porter, tume lager

Hind ühele huvilisele: 49 eurot
Kursuse algus 15.00 ja lõpp 18.00

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Kokkamise alguses jagatakse inimesed viide gruppi ja iga grupp valmistab kaks õllekõrvast. Hinna sees on lisaks õllekõrvasele Alexander Weizen, Imperial Ale, Imperial Gold, Tõmmu Hiid, Porter ning tee, kohv ja lauavesi.
Koolitusele registreerimine www.toiduakadeemia.ee, vt. e-pood

Top 5 Recommended