Millal toimub: 5 Jan - 2 Feb 2016

Restoran Senso peakoka pakkumine

Restoran Senso
Restoran Senso
Tallinn
image cover

Uue aasta alguses soovitab peakokk Andres Rahula värsket ja tervislikku Tai-pärast menüüd

Kanafilee-satay pähklikastme, greibifilee ja rohelise salatiga

8.00

Tom Kha supp kana ja krevettidega

6.00

Rikkalik mereannikarri nuudlite ja kookospiimaga

12.00

Veise lehtpihv küüslaugu–austrikastme, marineeritud seente ja

aedviljadega; serveeritakse  jasmiiniriisi või nuudlitega

16.00

Kookospiima–sidrunheina panna cotta sooja banaanikevadrulliga                                     

5.00

Joogisoovitus

Pinot Grigio & Verduzzo Masi Masianco, Friuli, Itaalia

16 cl                      6.00

75 cl                      26.00

Top 5 Recommended