Millal toimub: 5 Jan 2016

Restoran Senso peakoka pakkumine

Restoran Senso
Restoran Senso
Tallinn
image cover

Uue aasta alguses soovitab peakokk Andres Rahula värsket ja tervislikku Tai-pärast menüüd

Kanafilee-satay pähklikastme, greibifilee ja rohelise salatiga              8.00

Tom Kha supp kana ja krevettidega                                                            6.00

Rikkalik mereannikarri nuudlite ja kookospiimaga                               12.00

Veise lehtpihv küüslaugu–austrikastme, marineeritud seente            16.00

ja aedviljadega; serveeritakse  jasmiiniriisi või nuudlitega

Kookospiima–sidrunheina panna cotta sooja banaanikevadrulliga    5.00

 

Joogisoovitus

Pinot Grigio & Verduzzo Masi Masianco, Friuli, Itaalia

16 cl                       6.00

75 cl                       26.00

 

Top 5 Recommended