Millal toimub: 20 Oct 2015

Toiduakadeemias – Teiega kokkab Vihula mõisa peakokk Lauri Tomingas

Toiduakadeemia
Toiduakadeemia
Tallinn
image cover

Menüüs:
– Siig, vutimuna ja sai (kerge soolasiia suupiste)
– Hirv, kilu ja sammal (hirve tartar sobivate lisanditega)
– Seeneleem ja profitrool (selge leemega seenesupp seente ja seenepirukaga)
– Karu, pastinaak ja porgand (röstitud karuliha pastinaagikreemi ja ahjuporgandiga)
– Kits, murakas ja rosmariin (ahjust röstitud kerge rosmariiniga kitsejuust murakate ja küpsisepuruga)

Hind ühele huvilisele: 59 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00.

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Kokkamise alguses jagatakse inimesed viide gruppi ja iga grupp valmistab ühe käigu menüüst. Nautida saab aga kõiki valmistatud käike.
Köögis kulub tavapäraselt 1,5-2 h ning ülejäänud 2h toidunautimisele ning kogemuste vahetamisele.
Igast käigu valmistamisest jagatakse infot, et ka teised grupid saaksid teadmisi, kuidas antud roog valmistati.
Hinna sees on lisaks mitmekäigulisele õhtusöögile tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ning kõik retseptid.
Koolitus toimub Toiduakadeemia avarates ja hästivarustatud ruumides, aadressil Lootsi 8, Tallinn.

Pääsmed saadaval meie kodulehel e-poest www.toiduakadeemia.ee

Top 5 Recommended