Millal toimub: 6 Oct 2015

Ukraina köök Toiduakadeemias – Teiega kokkab restoran Balthasar peakokk Sergei Trunov!

Toiduakadeemia
Toiduakadeemia
Tallinn
image cover

Menüüs:
• Kanamaks kahel viisil, serveeritud röstitud seemneleiva, õunamoosi ja segusalatiga
• Täidetud baklazaan Brõnsa juustu kooriku all
• Vürtsikas angersäga uhaa tursa pelmeenidega
• Küülikukoiva rullid serveeritud kartulipannkookide ja koorese seenekastmega
• Riisipudinguga täidetud õun, serveeritud bezee ja mustasõstra jäätisega

Hind ühele huvilisele: 54 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00.

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Kokkamise alguses jagatakse inimesed viide gruppi ja iga grupp valmistab ühe käigu menüüst. Nautida saab aga kõiki valmistatud käike.
Köögis kulub tavapäraselt 1,5-2 h ning ülejäänud 2h toidunautimisele ning kogemuste vahetamisele.
Igast käigu valmistamisest jagatakse infot, et ka teised grupid saaksid teadmisi, kuidas antud roog valmistati.
Hinna sees on lisaks mitmekäigulisele õhtusöögile tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ning kõik retseptid.
Koolitus toimub Toiduakadeemia avarates ja hästivarustatud ruumides, aadressil Lootsi 8, Tallinn.

Pääsmed saadaval meie kodulehel e-poest www.toiduakadeemia.ee

Top 5 Recommended