1999. aastal avati Tallinna vanalinna südames Raekoja platsil Raeapteegi hoones Eesti esimene küüslaugurestoran Balthasar. Oma iseäraliku menüü ja interjööri tõttu võitis Balthasar koheselt rahva poolehoiu. Aristokraatliku õhustikku aitavad rõhutada keskaegsele hoonele kohane puidust interjöör ja eriti õnnestunud restauratsioon. Restorani akendest avaneb suurepärane vaade otse Tallinna Raekojale.
Menüüs, nagu koha nimigi reedab on komponentidest aukohal küüslauk. Alates eelroast kuni magustoiduni, saab valida erinevate küüslaugu tugevusastmete vahel. Loomulikult pole unustanud ka neid kes ei söö küüslauku.
Sinu arvamus on oluline
Iga suutäis oli Super maitseelamus. Kõik kolm käiku olid väga isuäratavalt serveeritud. Teenindus oli tasemel. Interjöör väga peen ja stiilne.
Koht kuhu alati oled oodatud