venue

Meat & Wine

Tallinn
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider

Meat & Wine on tõeliselt loominguline liharoogade laboratoorium, mis töötab oma ainulaadse tehnoloogia järgi… Nautige tõelist liha maitset steik-housis Meat & Wine. Liha on meie kirg ja elu. Meie hubane restoran pakub parimat liha ja veini valikut. Restorani interjöör on lihtne ja praktiline. See on tõeline liha sõprade restoran. Meie toit on lihtne. Kasutame toidu valmistamisel ainult värsket toorainet ning pakume erakorralise maitseelamusi. Teenindus on meil alati sõbralik ja professionaalne.

Restorani “Meat & Wine” hubases atmosfääris võib veeta rahulikku tööpäeva lõppu või puhata koos sõpradega. Eriline tähelepanu pööratakse restoranis “Meat & Wine” liha valmistamisele. Meie peakokk pakub hea meelega külalistele laia liha valikut ning soovitab optimaalset röstimisastet. Meie restoranis pakutatakse ainult kvaliteetset imporditud liha. Kõik liharoad valmistatakse Josperi ahjus, looduslikul söel, mis annab lihale unikaalse maitse ning säilitab selle mahlakuse vitamiinid ja mineraalid. Ribeye, Chateaubriand, Porterhouse, sisefilee – klassikalised road, mis valmistatakse looduslikul söel temperatuuril +300 kraadi. Meie veinikaart pakub iga roale väärikat varianti. Veiseliha steik ei ole odav roog, kuna liha võetakse vasika parim rümbaosadest. Terve vasikast streiki valmistamiseks läheb ainul 7-10 % lihast.

Sinu arvamus on oluline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Maitseelamus

  • Klienditeenindus

  • Atmosfäär

  • Asukoht

  • Üldmulje