venue

Toiduakadeemia

Tallinn
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider

Toiduakadeemia on parim koht, kus ühendada meeldiv kasulikuga. Aitame teil läbi viia koosolekuid, meeskonnakoolitusi, kliendisündmusi ja ärikohtumisi koos meeldejääva söögitegemisega. Meie suur saal mahutab kuni 30 inimest ja väike saal kuni 12 inimest. Väljaspool Toiduakadeemia ruume oleme valmis õpetama ja teenindama ka suuremaid seltskondi näiteks suve-, talve- ja kliendipäevadel, vastuvõttudel ja teistel suursündmustel. Toiduakadeemias saavad kokata kõik. Söögitegemise kõrvale võib arutada äriasju või pidada koosolekut.

Ühiskokkamisi viivad läbi oma ala parimad asjatundjad – Tarvo Kullama (Toiduakadeemia), Vladislav Koržets, Allar Oeselg (restoran Dominic), Alo Stamm (restoran Lusikas), Toomas Lääts (restoran Diip), Sergei Trunov (restoran Balthasar), Kadri Tran (restoran Riis), Ants Uustalu (Ööbiku Gastronoomiatalu), Rain Käärst ja paljud teised. Kõik koolitused toimuvad 100% “hands on” formaadis ehk kõik toidud valmivad osalejate käte läbi.

Sinu arvamus on oluline

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Maitseelamus

  • Klienditeenindus

  • Atmosfäär

  • Asukoht

  • Üldmulje