Detsembri ja jaanuari külmadel talvepäevadel on meie menüüs esindatud
rikkaliku ja rammusa Vene köögi parimad klassikud.
Olete oodatud igal pühapäeval kell 12.30–15.30!
Menüü
SALATID JA KÜLM VALIK
Kartulisalat „Olivier“
Heeringasalat peediga ehk „Kasukas“
Vinegrett-salat
Pliinid lõhetartari ja hapukoorega
Sakuska-valik
Viinaga graavitud lõhe
Heeringavalik lisanditega
Marineeritud kõrvits pohladega
KUUM VALIK
Päevasupp (borš, seljanka, kapsasupp vms)
Lõhekulebjaka Savoia kapsa-peekoni padjal, koorekaste
Sinepiga marineeritud krõbe seavarras piprakastmega
Pozarski kotletid
Seene-julienne
Röstitud aedviljad
Kartulid peterselliga
DESSERDID
Puuviljasalat
Keefiripannkoogid hapukoorega
Moosivalik
Kirsi purukook
Jäätis
Piparkoogid (ainult detsembris)
Soe pohla-meejook • kohv • tee (samovarist) • jäävesi • smuutid
Täiskasvanud 22 €
6–12 aastased lapsed 11 €
5aastased või nooremad lapsed tasuta
LASTELE MÄNGUALA
Lisainfo ja broneerimine:
Tel: +372 631 5870
E-mail: senso@radissonblu.com