Sobib gruppidele Sobib peredele Koolitused Fine dining Pidulikud õhtusöögid Catering
Ööbiku gastronoomiatalu peakokk ja peremees Ants Uustalu on Eesti kokandusmaastikul tuntud ja hinnatud. Ta hindab kõrge kvaliteediga toorainet, puhtaid ja maalähedasi maitseid, klassikalisi kulinaarseid võtteid ning peent ja elegantset viimistlust. Minu püüdlus on rabada kliente selle luksuliku lihtsusega, mida ehk lapsepõlve rohelisemate aasade ja sinisema taevana mäletate, mil iga suppi veel puljongikuubikuga ei maitsestatud ja igale kalapalale sidrunipipart ei raputatud.Saame toiduvalmistamisel inspiratsiooni kohalikust toorainest ning traditsioonilistest toiduvalmistamise kommetest.
Kasutame piirkonnast pärit metsaande ning kohalike talupidajate poolt kasvatatud köögivilju. Liha- ja piimatooted on eestimaised. Meie eesmärk on teha süüa armastusega ning toorainega lugupidavalt ümber käia. Peame oluliseks vältida raiskamist ning püüame toorainest kasutada ära niipalju kui võimalik. Toiduülejääkide ning köögiviljakoorte üle on rõõmsad meie vabalt peetavat metsanotsud.
Ööbiku Gastronoomiatalu on avatud kolmapäevast-pühapäevani aastaringselt. Hea on tulla meile seltskonnaga (alates 5 inimest ehk üks autotäis), nautida õhtut heade sõprade ja veini seltsis või tulla meie juurde toidukoolitusele. Soovime igale kliendile läheneda personaalselt ja korraldada õhtusöögid nii nagu tahame, et see meile oleks tehtud. Näeme vaeva detailidega ning pöörame suurt tähelepanu stiilsusele ja heale maitsele.
2014. aastal valiti Ööbiku Gastronoomiatalu ka Eesti 50 parima restorani hulka, saavutades restorani gigantide hulgas 26-nda koha. Hurraa!
Sinu arvamus on oluline
Ants on tõeline kokk ja peremees, kes pakub väga personaalset teenindust ning suurepärast toitu!
Toit viis keele alla. Lihtsatest koostisosadest olid kokku pandud huvitavad kooslused. Permees meeldiv ja sõbralik.