Sobib gruppidele Ürituste korraldamine Päevapakkumised Suvel terrass
Soovime, et Sinu lauale jõuaks toit koos rännulooga Eestimaa eripaigust. Menüü on lihtne ja tuttavate maitsetega. Toidud on loonud meie kokad Toomas Lääts ja Jevgeni Cherdantsev, kes valmistavad sööki värskest, hooajalisest ja võimalikult kohalikust toorainest.
Nii tuleb kala eesti järvedest ja Läänemerest, juurikad, salatid ja ürdid nii Mõisatest, kui Kopra Karjamõisast, kanaliha Põhja-Eestist, veise- ja sealiha Lõuna-Eestist – seega menüüs on eripäraseid lõhnu ja maitseid Eestimaa eri nurkadest. Restoran Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus, väga toredad külalised, et oleks mõnus koos olla.
Sinu arvamus on oluline