venue

Leib Resto ja Aed

Tallinn (20)
Maitseelamus
Klienditeenindus
Atmosfäär
Asukoht
Üldmulje
Seda kohta on hinnatud 19 HINNANGU PÕHJAL
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider
  • subslider

Sobib gruppidele Sobib taimetoitlastele Sobib peredele Mängunurk Eesti köök Suveterrass

Leib Resto ja Aed. Oma restorani luues oli meil väga kindel nägemus, millist kohta me tahame teha. Ja see nägemus võrdus meie enda jaoks kõige enam kohe sõnaga “leib” – vana hea eesti must leib: kodumaine, värske, lihtne, soe. Meie eesmärgiks on alati olnud pakkuda lihtsast värskeimast kodumaisest toorainest toitu, aga tehes seda kaasaegsel moel.

Me armastame lihtsat toitu, mis on valmistatud parimast ja värskeimast toorainest. Meile ei meeldi keerulised kombinatsioonid, peenutsev teenindus ega kõrged hinnad. Tahaks lihtsalt hästi süüa. Sellepärast lõimegi restorani Leib, mis on koht, kus me kaks toiduhullu ka ise hea meelega einestaks.

Pakume käsitsi valmistatud leiba kõrvuti kohalikust naturaalsest toorainest valmistatud roogadega – lihtne, samas lihtsalt suurepärane gastronoomiline nauding. Oleme mõlemad aastaid restoraniäris tegutsenud ja tundsime, et nüüd on õige aeg oma koha rajamiseks (otsust aitas langetada see võrratu sisehooviga kihvt paik siin, mida meile pakuti).

Toidu ja joogi kooskõla on suurepärase eine võtmeks, seepärast oleme oma joogikaardi hoolikalt koostanud ning kõik meie menüü road on alati sobitatud meie klaasiveinidega. Hea õlle armastaja peaks sammuti meie juurest endale sobiva valiku leidma.

Tasub teada!

  • Lõunasöök: 12:00 – 15:00
  • Õhtusöök: 18:00 – 23:00
  • Atmosfäär: Restoran
  • Riietus: Smart casual

 

Sinu arvamus on oluline

Triinu
Posted on 21 jan 2015

Super toit. Meeldiv koht. Viisakad teenindajad. Mis veel tahta ?

Mats Soomre
Posted on 21 jan 2015

Tasemel igas aspektis! Ja mis siin salata, õhkkond ja toidud väärivad juba kuute, mitte viite :) Peakokk on osanud kokku sobitada erinevad toorained/maitsed nii, et eraldi võetuna oleks nagu tavaline aga koos kokku kombineerituna erakordselt maitsev kombinatsioon! Ja siis see viski valik sinna juurde kamina ääres tugitoolis istudes...

Kaupo
Posted on 20 jan 2015

Elamus igas kategoorias

Eva
Posted on 16 jan 2015

Pole ammu nii head toiduelamust ning teenindust saanud, super!

Räni Meister
Posted on 7 jan 2015

Äärmiselt maitsvad road ning eeskujulik teenindus! Olen seal korduvalt viibinud, kuid turistil läheb selle pärli leidmisele vist jupp aega :) Menüüs on ka vähemalt üks eksitav viga - Koha on seal tõlgitud inglise keelde kui Pike (mis on eestikeeli hoopis haug...) Koha ametlik inglisekeelne nimetus on Zander (nii naljakas kui see ka ei tundu...)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Maitseelamus

  • Klienditeenindus

  • Atmosfäär

  • Asukoht

  • Üldmulje