Sobib gruppidele Sobib taimetoitlastele Sobib peredele Mängunurk Itaalia köök Pasta & Pizza Päevapakkumised Lemmiklooma sõbralik Suveterrass WIFI
Ristorante La Perla on maitseelamuste nautimise koht. Meil saate tutvust teha parimate Itaalia roogade ja veinidega ning mõnusalt meelt lahutada heas seltskonnas. La Perlasse tullakse, et jääda kauemaks…
Sinu arvamus on oluline
Klienditeenindus, atmosfäär, asukoht ja üldmulje - kõik saavad viis punkti viiest. Vaieldamatult Saaremaa parim! Maitseelamuse rubriik saab neli punkti viiest. Ärge saage valesti aru - kõik menüüs pakutav on maitsev aga püsikliendi jaoks kohati ehk natuke igav. Üks punkt selle nahka lähebki kuigi samas on see just klassikaline ja kodune itaalia köök ning mingeid molekulaargastronoomilisi uuendusi sealt oodata ei tasugi. Aga eespoolmainitud sinikarpide kohta ma pean tegema täienduse: need ei ole mitte ainult parimad Saaremaal, vaid ilmselt kogu Eestis. Tean mitmeid inimesi, kes sõidavad selleks sõna otseses mõttes sadade kilomeetrite tagant Kuressaarde, et La Perlasse neid karpe sööma tulla. Ja ma olen nendega sada protsenti nõus.. :)
Super koht ja super head toidud!
Kuressaares üks vanimaid järjepidevalt tegutsenud restorane, mis on rahva poolt üsnagi armastatud koht. Teenindus on väga tasemel ning sõbralik omanik Bill on fenomen omaette. Söögi osas peab aga kahjuks ütlema, et tegu on täiesti keskmise Ameerika restoraniga, mis pakub Itaaliapärast toitu. Kahjuks on toidu osas tunda, et tegu on olnud paljuski külmutatud liha vöi mereandidega.
Kõik oli super :)
Antipasti taldrik (8.65€/kahele) jättis emotsioonituks ning osutus pettumuseks. Ootasin enamat kui traditsiooniline “saadaval ka Selveris” salatilehel, mis garneeritud jalapeno kauna ja minimaisiga. Sinikarbid teravas valge veini kastmes küüslaugu ja tomatiga said lauast palju kiitust. Väidetavalt Kuressaare parimad. Pasta ja lasanje väärivad samuti tunnustamist. Ainuke magustoit, mis menüüst välja paistis oli tiramisu. Ülejäänud (crème brulee, jäätisekokteili, puuviljasalati, jäätise ja juustukoogi toormoosiga) leiab täna igast keskpärasest söögikohast, kes vaevlevad identiteedikriisi käes ja pole kindlad, mida pakkuma peaks. Muidu ei nurisekski, kuid Itaalia restoranile paneks suuremad ootused ja traditsiooniline panna cotta oleks kohane olnud.